Air Hijrah H2O dan Hijrah Kristal

Air Hijrah H2O
Harga Runcit : RM1.30 sebotol

Kajian para saintis menyatakan pelbagai penyakit berpunca daripada sel tubuh yang berasid dan ia terbentuk daripada pemakanan seharian yang tidak seimbang serta mengandungi toksik dan pencernaan.

JAWAPAN KEPADA MASALAH INI IALAH “ANDA PERLU MEMINUM AIR BERALKALI SEBANYAK MUNGKIN DALAM SEHARI”.

Pengarah Majlis Air Antarabangsa, Dr. Mona Harrison, mengatakan sel kanser mati dalam air beralkali dan sel yang sihat akan bersifat alkali dan sel yang rosak atau tidak sihat bersifat asid.
Ketidakseimbangan pH badan mengakibatkan badan kita ke arah keasidan dalam jangkamasa panjang dan kita akan mengalami penyakit kronik seperti kencing manis, tekanan darah tinggi, kolestrol tinggi, sendi, kanser, gaot, sakit buah pinggang dan sebagainya. Untuk mengimbangi tahap keasidan, air alkali mampu menanganinya kerana ia terdiri dari kelompok molekul air kecil serta halus mudah diserap dan bersifat alkali serta berupaya menguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses pembuangan melalui sistem pencernaan, perpeluhan dan penafasan kita.

 1. CARA TERBAIK UNTUK MEMBUANG TOKSIN DARI BADAN HANYA MENGGUNAKAN AIR BERALKALI. BAHAN KUMUHAN BERASID YANG DIBUANG AKAN TERSIMPAN DI DALAM BADAN DAN IA BOLEH DILARUTKAN MELALUI AIR BERALKALI. AIR ALKALI JUGA MEMBANTU MENGURANGKAN LONGGOKAN ASID DI SENDI.
 2. KANDUNGAN MOLEKUL-MOLEKUL DALAM AIR NYA HALUS SERTA MUDAH DISERAP OLEH TUBUH BADAN KITA. INILAH JAWAPAN KEPADA KESIHATAN, KECERGASAN, MENINGKATKAN SISTEM METABOLISMA BADAN DAN AWET MUDA SEPANJANG HARI.
 3. PENGAMBILAN AIR BERALKALI YANG BANYAK MEMBANTU PENGHADAMAN DAN MENYINGKIRKAN TOKSIN YANG TERKUMPUL DALAM USUS DAN PENYEBAB PENYAKIT. ANDA AKAN MERASA KELAINAN SETELAH MEMINUM AIR INI. KESIHATAN YANG SEMPURNA BERMULA DARI USUS YANG BERSIH DAN PEMBERSIHAN BERMULA DENGAN AIR ALKALI.

Hijrah Kristal
Harga Runcit : RM3.00 sebotol

Alam semulajadi ciptaan Allah telah ditemui oleh saintis dunia di pergunungan Mongolia, jarak dari bandar Mongolia 800KM dengan menggunakan kuda untuk membawa keluar kristal tersebut. Sejarah telah dibuktikan bahawa bahan KRISTAL MINERAL ASLI yang ditemui ini, telah membantu manusia dan haiwan di kawasan tersebut mempunyai daya tahan dan tenaga yang kuat, tidak mudah dijangkiti penyakit, serta jangka hayat hidup mereka lebih lama. Apakah rahsia mereka? InsyaAllah dengan penemuan khazanah di perut bumi ini akan dapat membantu sebagai penawar pelbagai penyakit yang sering dihadapi oleh manusia akibat dari pemakanan yang tidak seimbang. Bahan ini bergetar pada 8.7hertz, kaya dengan tenaga bio diterokai secara manual tanpa menggunakan bahan letupan bagi mengekalkan kualiti dan keaslian bio fizikalnya.

KRISTAL MINERAL ASLI diproses secara teknikal yang terulung di mana bahan ini diubah menjadi “ionic water soluble solution”. Bahan ini akan dicampurkan dengan air yang telah diproses dan dibotolkan melalui penapisan osmosis berbalik, ditulenkan oleh sistem ultra ungu dan ozon terkini. Cecair mineral 98% penyerapan adalah 7000 kali lebih kecil dari sel darah merah dan mineral ionik mempunyai kadar penyerapan tertinggi setelah berada di dalam aliran daran dan merupakan bentuk yang paling ideal untuk digunakan di dalam sistem metabolisma kehidupan. Atas usaha kami terhasilah air yang dinamakan “HIJRAH WATER” yang mengandungi 84 jenis mineral dan zat galian dalam bentuk yang seimbang untuk keperluan tubuh kita dan berbentuk ion yang memudahkan proses serapan mineral dalam tubuh manusia. Kandungan mineral dan zat galian ini hampir sama dengan kandungan yang terdapat dalam air zam-zam. Tetapi air zam-zam adalah yang terbaik di dunia.

Berikut adalah kegunaan mineral untuk tubuh manusia

Calsium : Pembina tulang, melancarkan darah dan mencegah darah tinggi.
Magnesium : Kebas, sakit kepala, masalah haid dan lelah
Chromium : Menstabilkan gula dalam darah dan mengurangkan berat badan
Potassium : Mencegah pengakit jantung, kekurangan air dalam badan
Iron : Lemah daya ingatan, rasa pening, memudahkan pembuangan najis dan menghasilkan kandungan oksigen dalam sel
Cupper : Kolestrol, darah tingi dan mencegah kedut kulit
Zinc : Hindar dari badan berbau, keguguran rambut, kencing manis, penyakit tirod memulihkan tenaga batin
Selenium : Menstabilkan denyutan jantung, kanser dan awet muda
Sodium : Menstabilkan tekanan darah

Keajaiban Kristal Mineral Asli

 • Tahan Lapar Ketika Berpuasa
 • Bertenaga Ketika Solat Terawih
 • Pemanduan Jarak Jauh
 • Tambah Oksigen Dalam Sel
 • Baik Untuk Ahli Sukan
 • Penyakit Gastrik
 • Membuang Air Kecil & Besar
 • Haid Tidak Menentu
 • Mengurankan Berat Badan
 • Tekanan Darah Tinggi
 • Letih & Mengantuk
 • Stabilkan Kandungan Dalam Darah
 • Sakit Kepala atau Migrain
 • Lelah & Melapangkan Saluran Penafasan
 • Gout
 • Membuang Lendir Berlebihan Pada Paru-paru
 • Menstabilkan Denyutan Jantung
 • Menghilangkan Bau Badan & Kaki
 • Awet Muda
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s